София компас


Любими места в София – ресторанти, кина, пийване и танци.

Archive for the ‘Услуги’


Published June 7th, 2008

Стъклар и стъкларски услуги в София

Вчера имах нужда от стъклар в София и за мое учудване в Интернет нямаше никаква информация за това. Започнах да звъня телефони на познати и така стигнах до Николай и Миглена от ЕТ Николай Захариев – поставят стъкла, огледала и всякакви други стъкларски услуги. Също така транспортират големи стъкла и огледала (иска се специален транспорт за стъкла, не може с какъв да е транспорт). Изрязват дупки за вентилатори.

Телефон: 08999 04874

Адрес на магазина: София, ул. Дойран 28

Меги се отзова много бързо. Чухме се по обед и в 17.30 вече имах стъкло на терасата. През цялото време много се страхувах, защото имаше остатъци от стъклото, които си седяха по металната рамка и трябваше да се махнат. Меги и Стефи ги махнаха с голи ръце, като държаха картонен сенник за кола, така че парчетата да се хързулват в терасата, а не върху минувачите на улицата.

Аз очаквах всеки момент да има прерязани вени или стъкла в очите, обаче нищо лошо не се случи (след дълги опити убедих Меги да си сложи слънчевите ми очила). Самото поставяне на стъкло отне около 5 минути, но подготовката за това си е екстремна (хвърчене на стъкла, втвърден стар маджун…).

Смешното беше, че им казах да си носят маджун, а то вече се слагало силикон 🙂 Сега чакам да се втвърди и да стане като желираните мечета за ядене, онези детските.